Van Buuren Catering

Catering in Wassenaar

Exclusieve catering voor bedrijven en particulieren

Kijk ook even op onze nieuwe barbecuesite......

Kijk op onze nieuwe speciale barbecuesite voor het bestellen van onze barbecuepakketten. U kunt al bestellen vanaf 4 personen. Ga naar www.barbecuecatering.pro . Ruime keuze en gratis thuisbezorgd.

Hét adres voor catering in de regio Wassenaar en Leiden.

garnaalSinds 1994 is Van Buuren Catering hét adres voor alles op het gebied van catering. Van ontbijt tot luxe diner, van receptie tot feestavond, van bedrijfsopening tot personeelsfeest, een warm en koud buffet en van bedrijfscatering tot catering op contractbasis, Van een barbecue of verjaardag bij u thuis tot de complete verzorging van een bedrijfsfeest of popconcert, Van Buuren Catering kan elk evenement voor u verzorgen. Ons assortiment en mogelijkheden zijn vrijwel eindeloos, en in overleg met u kunnen wij aan bijna al uw wensen voldoen.

Deze website heeft te weinig ruimte om alle mogelijkheden van ons bedrijf aan u te presenteren, maar geeft een overzicht van wat Van Buuren Catering in Wassenaar voor u zou kunnen betekenen. Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact op met ons. Wij maken graag, geheel vrijblijvend, een afspraak of offerte. 

 

Wat kunt u van ons verwachten...

zalmHier kunt u een indruk krijgen van de mogelijkheden die Van Buuren Catering in Wassenaar u kan bieden. Luxe themabuffetten of simpel borrelgarnituur, alles wordt door ons vers bereidt, waarbij wij tevens zoveel mogelijk rekening houden met wat er in het seizoen verkrijgbaar is. Alles is geheel aan te passen aan uw persoonlijke wensen.

Ook met speciale dieetwensen kunnen wij altijd rekening houden. Het moet tenslotte voor iedereen een feest zijn. Wij hebben allergeneninformatie van onze gerechten. Vraagt u het ons, wij helpen u graag.

Kwaliteit en service, dat is wat u van Van Buuren Catering in Wassenaar kan verwachten. Wij zullen er dan ook altijd alles aan doen om uw evenement zo goed mogelijk te doen slagen. 

Graag tot ziens,
Andre van Buuren

Waar zijn wij actief......

Van Buuren Catering is behalve in Wassenaar ook actief in o.a. volgende plaatsen; Leiden, Leiderdorp, Voorschoten, Oegstgeest, Voorhout, Warmond, Zoeterwoude, Hoogmade, Koudekerk, Katwijk, Noordwijk, Rijnsburg, Oud-Ade, Wassenaar, Valkenburg Z-H, Sassenheim, Rijpwetering, Oude Wetering, Nieuwe Wetering, Alphen aan den Rijn  en Hazerswoude. Maar natuurlijk ook in elke andere door u gewenste plaats.

Hoe kunt u ons bereiken....

Van Buuren Horeca-exploitatie & Catering
Kerveltuin 30
2353 PN Leiderdorp
Tel. 071-5321404
b.g.g. 06-22914004
Email: info@vanbuurencatering.nl
Of via ons contactformulier